Prva obramba telesa

Vedno več raziskav dokazuje prednosti vsestranskega zdravega načina življenja za naš imunski sistem. Pomemben del te sestavljanke je hrana in njena prebava. Približno 80 % naših imunskih celic se nahaja v črevesju. Hrana, ki jo zaužijemo, je vir različnih snovi, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin D lahko služi kot primer. Naravni viri vitamina D vključujejo: ribe, olje iz jeter polenovke in jajčni rumenjak. Naše telo ga proizvaja tudi s pomočjo sončne svetlobe. Glede na letni čas in prehranske vzorce je torej včasih treba zadosten vnos zagotoviti z jemanjem prehranskih dopolnil, ki vsebujejo vitamin D. Izdelki BioGaia z vitaminom D so zato odličen način za dopolnjevanje naravne mikroflore kot vitamina D v našem telesu.

Pomembnost bakterij

Bakterije so ena od vrst mikroorganizmov, ki so izjemno pomembni za zdravje ljudi. Bile so prva oblika življenja, ki je pred približno štirimi milijoni let »naselila« Zemljo in še danes narekujejo pogoje za naš obstoj.

Preberite več

Lactobacillus reuteri

Proizvodi BioGaia vsebujejo mikroorganizme seva Lactobacillus reuteri. Je eden od najbolj raziskanih sevov, katerega varnost je bila preizkušena v obsežnih študijah varnosti pri zdravih novorojenčkih, dojenčkih in odraslih.

Preberite več