O podjetju BioGaia

BioGaia je inovativno podjetje na področju izdelkov z mikroorganizmi.

Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in se opira na bogate izkušnje na področju razvoja, trženja in prodaje izdelkov z mikroorganizmi. Biogaia ima tudi široko mrežo neodvisnih raziskovalcev, proizvodnih strokovnjakov in distribucijskih partnerjev po vsem svetu. Izdelki BioGaia so na voljo v več kot 100 državah po celem svetu.

Vsi izdelki BioGaia vsebujejo mikrobiotični sev Limosilactobacillus reuteri, ki pomaga obnoviti mikrofloro v prebavnem traktu. Limosilactobacillus reuteri je ena redkih bakterij, ki se je razvila sočasno z razvojem človeka, zato lahko preživi v človeškem organizmu in ga naravno kolonizira. Za dodatne informacije obiščite www.biogaia.com.

O podjetju Ewopharma

Ewopharma je inovativni partner za trženje farmacevtskih izdelkov in izdelkov za zdravje potrošnikov v srednji in vzhodni Evropi ter Švici. Podjetje je v regiji dejavno že več kot 60 let. V tem času je podjetje Ewopharma pridobilo obširno znanje o navedenih trgih in si prislužilo visok ugled med zdravstvenimi delavci.

Ewopharma zastopa regionalne in mednarodne farmacevtske partnerje kot njihov ekskluzivni distributer in pokriva vse vidike dostopa na trg in komercializacije zdravil in izdelkov za zdravje potrošnikov. Podjetje zaposluje več kot 390 visoko usposobljenih kadrov v 19 državah.

Za nadaljnje informacije o podjetju Ewopharma AG obiščite www.ewopharma.com, za informacije o podjetju Ewopharma Slovenija pa www.ewopharma.si.
 

Ewopharma d.o.o.

Cesta 24. Junija 23

1231 Ljubljana-Črnuče Slovenija

Tel:+386 (0) 590 848 40

info@ewopharma.si

Contact

Pošljite nam sporočilo
*obvezno polje